Kastamonu’da, Selin yaraları sarılıyor

Kastamonu’da, Selin yaraları sarılıyor

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in koordinatör olarak görevlendirildiği sel felaketi bölgesi Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki çalışmaları devam ediyor.

A+ A-

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in koordinatör olarak görevlendirildiği sel felaketi bölgesi Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki çalışmaları devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve Kırıkkale Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarının ekipman ve işçilerinin katıldığı çalışmalarla selin yaraları sarılıyor.

 

ÇALIŞMA ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNUYOR

Bozkurt ilçesinde görevlendirilen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Bozkurt ilçesinde, selden zarar gören sokak ve caddelerde incelemelerde bulundu. Bölgede bulunan ekipler ile vatandaşlara “geçmiş olsun” dileklerini ileten Sezer, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Sezer, incelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet etti. Vali Sezer incelemelerin ardından Kestanesökü köyündeki sel felaketinde hayatını kaybeden Mehmet Bayar’ın eşini ziyaret ederek, selde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

 

KIRIKKALE EKİPLERİ BÖLGEDE

Sel felaketinin yaşanmasının ardından bölgeye sevk edilen Devletin tüm kurumlarıyla sel bölgesinde yaptığı güzel çalışmalardan vatandaşların memnun olduğunu belirten Vali Sezer, ilçede hayatın bir an evvel normale dönmesinin önemli olduğunu vurguladı. Vali Yunus Sezer’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İ. Haluk Karahan eşlik ediyor. Kırıkkale Valiliği İl Özel İdaresi, Kırıkkale, Sulakyurt, Delice, Çelebi, Karakeçili, Bahşılı ilçelerinden afet bölgesine gönderilen çok sayıda iş makinesi ve uzman ekip, çalışmalarına devam ediyor.

 

BAKANLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Diğer taraftan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un başkanlıklarında Kastamonu Bozkurt’ta, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bakanlara bilgi verdi. 


Bu haber toplam 865 defa okunmuştur